Fashion inspirerad

Hollywoodflätan, vårens hårtrend

Omöjligt att som tjej inte bli inspirerad av mode, trender och kläder när man strosar längs Melrose Ave och Rodeo Drive.. Jag som annars bara har yoga och musik i huvudet hade shopping och mode som blockerade hjärnan hela eftermiddagen efter att ha varit i WeHo hela dagen.. :)


Satt uppslukad i L.A s fashion and lifestyle magazine hela kvällen hihi. Händer inte varje dag direkt ;)

Lite L.A tips på inspirerande mode websites och bloggar:


Ecostiletto.com
Bor man i L.A är det svårt att missa att senaste trenden är Eco. Den här sidan uppdaterar dagligen eco mode, skönhetstips, livsstil och kändisnytt. Grym sida!


Stylesight.com
Om ni, liksom mig inte har möjlighet att hoppa från Paris till Milan till Japan över en weekend är den här sidan fantastisk! Här visas allt som vi kommer att få se nästa säsong och framöver.


Thesartorialist.blogspot.com
En riktigt "fashion- spotting" blog.
Bloggaren är en fotograf, Scott Schulman. Han är på typ alla mode meckan som finns runtom i världen, måste kollas in om man gillar mode!

Shopdiavolina.com
Har en personal shopping service och svarar på modefrågor via mail, om man har en style emergency någongång är det bara att maila experterna här ;)

Fashiontoast.com
Blev inspirerad av bloggaren, Rumi Neelys sköna stil.

Styledectionla.com

Modetips a la Los Angeles:

Shoppa efter DIN kroppstyp:
Det är lätt att köpa kläder du älskar eller som dina vänner säger är fina, men om ett plagg inte sitter perfekt - oavsett pris gör du dig själv en björntjänst. Den kommer damma i garderoben, lovar.

Hellre Chic än supertrendig:
LA är känt för att vara extremt trendig. Men det är bättre att spendera pengarna på ett stilrent och mer "chic" plagg än ett trendigt som kommer vara ute nästa säsong.

"Live LA, shop LA":
Skönt uttryck som används här bland alla modelejon. Du kommer hitta mer unika och jättefina plagg i små boutiques och vintage butiker än stora köpcenter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot