Möte med Alicia Keys farbror & The Secret

Idag tittade jag på lägenhet närmare skolan tillsammans med några tjejkompisar från skolan.. Blev eld och lågor när jag hörde att det fanns fina lediga prisvärda lägenheter som dessutom råkade ägas av Alicia Keys farbror.. Hon brukar tydligen bo i en av lägenheterna där när hon är i Los Angeles, min förebild liksom! Få kändisar imponerar mig men att råka springa in i henne när man hämtar posten eller går med soporna hade varit grymt!!
Blev helt kär i lägenheten som farbror Keys visade oss, stor och ljus med panoramafönster ut över hela Hollywood. Ville bara springa hem till Pålle och berätta om mitt fantastiska fynd, men som med allt annat som verkar vara för bra för att vara sant- är det oftast så också. Man var tvungen att skriva kontrakt på minst ett år. Bu!! Hade varit såå skönt att bo nära skolan och ändå lika fint som vi bor nu...
Men en liten tröst är att Alexandra och Taylor antagligen kommer flytta in där, så om jag hänger där en del kanske min visualisering om att råka springa in i Alicia Keys blir sann trots allt hihi ;).


Alicia Keys farbror :)



Lägenheten




På Art of success klassen tittade vi på the Secret filmen, blev så peppad av att se den! Den var ju riktigt cheesy amerikansk men jag tog det med en nypa salt och tog till mig själva framgångsbudskapet med "the secret". Något som är så otroligt logiskt och som jag läst och hört på så många andra håll. Det här med "Du är vad du tänker" , att man själv styr hur man mår och att tankar skapar känslor, du bestämmer själv hur du vill må och vad du vill känna genom dina tankar. Det är så självklart egentligen, för att bli framgångsrik måste man visualisera att man är det, tro på sin egen förmåga och inse att man kan påverka i stort sett ALLT. Tänker man negativt blir det ens verklighet. "Jag klarar inte det här" nej, klart du inte gör det om du redan bestämt i tanken att du inte gör det. Du skapar din verklighet; dina relationer, hälsa och framgångar. Även om filmen som sagt var lite amerikanskt överdriven väckte det liv allt jag redan VET och tror på om det här, men det är så svååårt att verkligen vara sin egen mentala coach och applicera i praktiken och inte bara läsa och höra om det. Men allt det här är så intressant och peppande, alla framgångsrika och lyckliga människor är ju det just för att dom har rätt inställning och tankesätt.


Dom sa massa smarta citat, mina favoriter var:
"Your thoughts and your feelings will create your life"
"You create your own universe"
"The more you feel good, the more you will attract good things".

Bra start är att göra som vi lärde oss på terapi/samtalsmetodik klasserna under min friskvårdsutbildning var att varje morgon starta dagen med att tänka igenom allt man är tacksam för, det skapar positiva tankar som i sin tur leder till att man har rätt inställning sen under dagen.

Nu kanske jag för en gångs skull ska sluta prata om smarta saker och GÖRA det istället..så jag ska jag skriva ner allt jag är tacksam över och sen krypa ner i sängen! Sov bara 4 timmar i natt och börjar tidigt imorn med min privatlektion med Charissa. Hon är stenhård och jag känner mig alltid som om jag fått en rejäl träningsomgång på gymmet med en envis PT, fast vi jobbar med muskelminnet i rösttekniken istället för biceps och triceps. Tuffare än man kan tro om man är så otränad röstmässigt som jag är!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot