The Linda's night out in West Hollywood

Spontana utekvällar blir faktiskt nästan alltid bäst.

Utan några som helst förväntningar bestämde jag och Linky oss för att testa Voyeur, nattklubben som gäller för de allra hippaste i Hollywood på på torsdagar. Vi låg båda hemma i mjukiskläder och åt glass & Marabou när vi tänkte att vi inte hade nåt att förlora på att kolla in klubben istället för att bara gå och lägga oss, vi är ju i L.A!

Väl framme förstod var det hysteriskt.. paparazzis som jagade kändisar som skulle in, stenhårda vakter som skrek åt alla att endast lista gällde och dirigerade i massan, tjejer uppklädda till tänderna med djupa urringningar, löshår och kjolar som knappt täckte rumpan som trängdes för att desperat försöka komma in på stället.

Jag och Linky tittade på varandra, helt casual klädda och inte på någon gästlista insåg vi att det kanske inte skulle bli det lättaste att komma in på Voyeur. Men eftersom vi trots allt tagit oss dit, tyckte vi det var värt att testa i alla fall. Det brukar ju alltid lösa sig när Lindorna är ute ;) .

Helt riktigt, en av de som ansvarade för listan såg oss och drog ut oss ur massan och släppte in oss förbi alla tunnklädda tjejer som stod och huttrade. Om blickar hade kunnat döda hade varken jag eller Linky levt nu haha.. Roligt det var att glida in utan att anstränga sig, att inse att man kan komma långt på att ha en naturlig utstrålning och vara sig själv. Även här i Los Angeles där de flesta tjejer i de här kretsarna går över lik och gör vad som helst för att synas i "rätt" kretsar.

Som vanligt hade jag och Linky sjukt roligt, blev behandlade som prinsessor och fick beställa vad vi ville i baren. Vi var hemma i hyfsad lagom tid och orkade oss upp på en morgonpowerwalk dagen efter - gött!



Radar paret :)





Denna dag tillbringades i Melrose, med lunch på hippa Urth Caffé

Pigga å glada redo för fika








Promenix längs Robertson Ave

Tack föresten pappa för att du skickade låten It's a broken heart, Alicia Keys, du hade rätt, den var riktigt bra :)

Nu är grabbarna grus hemma igen, fick två jättefina linnen från Pålle, blev jätteglad!! Nu är det dags för lite Mango å Entourage!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot