Beverly Hills!

I väntan på den eländiga bussen som ALDRIG kom..



Emil



Jag går rakt in i glasdörren hemma. Såklart.



Rodeo Drive



Första dagen i vår nya fina lägenhet!

Vi började dagen med att simma ett par längder i poolen och sola. Sen hann vi inte göra så mycket mer eftersom det var dags att välkomna vår nya roomie – Emil! (En svensk kille som Hanna haft kontakt med som också ska börja på MI) Då han kommer till LA ensam erbjöd vi honom att dela lägenhet med oss. Så när Linda Lind kommer på söndag ska vi ordna en tworoom apartment här istället, så det blir gott om plats för oss fyra :)

Efter en tour runt lägenhetsområdet med Emil bestämde vi oss för att åka till Rodeo drive i Beverly Hills. Sjukt mycket vackra hus och ett shoppingparadis såklart! Alla fina butiker som Jimmy Choo, Dior, Chanel, Muimui.. jaa ni vet! Vi hittade även våra favoritbutiker - Bebe & Guess!! Där stannade vi läänge och prövade scenkläder vi skulle ha när vi börjar uppträda i skolan.

Emil som hade flugit från New York precis var väl sådär halvintresserad av att titta på mig och Hanna när vi helt lyriska sprang omkring och slet i klänningar, skor och väskor så han åkte hem tidigare.

Tiden i Beverly Hills flög fram och när våra magar började kurra insåg vi att det var dags att ta sig hemåt istället. Vi bestämde oss för att för första gången sedan vi kom hit LAGA RIKTIG MAT istället för frossa glass och smoothies. Så vi stannade till på Whole food Market och köpte massa gott som vi skulle göra till middag. Åh, jag verkligen längtade tills vi kom hem och äntligen skulle få mat!

Men vi hoppar såklart på fel buss och hamnar åt helt fel håll, så vi blev tvungna att åka tillbaka in till själva Hollywood igen för att sen byta där. Men vi väntar.. och väntar..och väntar på bussen som vi fått höra ska ta oss hem men ingen buss. (Nu hade vi alltså irrat runt på bussäventyr i över 2 timmar med våra matkassar. Vrålhungriga).

Som av en händelse låg hållplatsen där vi väntat i all evighet bussen utan resultat mitt emot vår smoothie shop. Helt yra av hunger och kissnödiga som tusan tittar vi på varandra och tänker samma sak. Vi kunde inte motstå frestelsen att gå in. Jag köpte min vanliga glass och Hanna sin Smoothie- sen mådde vi bra!!!

Det slutade med att vi dessutom tog taxi hem till oss..haha. Tanken var ju god i alla fall vad det gäller riktig mat och day-pass på bussen, men det slutade med glass å taxi..Ingen riktig mat idag heller. Suck. Men nu har vi åtminstone kylen full med gott tills imorn! Yeey! Då är det stranden som gäller!

Kommentarer

  1. Åh allt verkar ju underbart! Hoppas du har det bra =) Det är så roligt att läsa din blogg, kikar in och kollar varje dag =)
    Saknar dig! Puss puss syrran

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot