Löö-öördag igen!

Emil & Jag på bussen in till Hollywood Vine street (ingen limo här inte!)



2 slutkörda tjejer på pizzerian vi gick till efter Bardot (Klockan 01.30 a.m?! Ställerna här har öppet till 10.00 a.m liksom.. you go girls haha..)



Emil förklarar för några hungriga paparazzis att Bardot är smockat med kändisar ikväll, så det är bara att fortsätta vänta!



Hanna visar upp sin goodiebags från Bardot




Inne på Bardot




Bandet Delta Fiasco




Ikväll stannade jag faktiskt inte inne å tvättade, utan hade ö råd med mina rumskamrater och kom fram till att vi skulle testa Hollywoods nattliv. Jag, Hanna och Emil tänkte testa Sky bar (en trendig hotellbar med utsikt över hela Los Angeles som vi fått höra skulle vara bra.)


Men vi kom in till stan rätt tidigt och gick förbi klubben Avalon. Vi stod och pratade lite med vakten som jobbade där, han var supertrevlig och gav oss massa tips på bra ställen. Han sa att vi skulle vänta med att gå till Sky baren till i veckan, då det var mycket mer folk och bättre drag där då. Sen sa han att vi skulle försöka komma in på Bardot istället för Avalon, Bardot är tydligen ett hippt inneställe där Hollywoods stjärnelit festar. (Googlade lite hemma idag på Bardot och såg bilder på allt från Jessica Alba, Lindsay Lohan, systrarna Olsen, Paris Hilton, Cameron Diaz osv. så det var visst ett trendigt ställe..).


Bardot låg lite undanskymd och hade ingen kö utan bara en mindre ingång där en vakt stod och såg ”viktig ut” SUCK. Det såg ju inte lovande ut men vi gick fram till vakten som frågade om vi stod på listan och vi svarade att vi blivit rekommenderade att gå hit av vakten på Avalon. Han granskade oss kritiskt men släppte sen utan problem in oss. Tjoho! Det va ju lätt trots allt :)

Bardot visade sig vara ett riktigt bra ställe med en avslappnad stämning, mycket folk och skön musik. Vi blev sugna på att sätta oss efter att ha beställt en drink och frågade om vi kunde boka ett bord, absolut fick vi det det! Kruxet var att det kostade mellan 400-500 dollar! Hm, vi bestämde oss för att stå trots allt…


Sen var det en live spelning som blev ännu kortare än planerat då sångaren i bandet fick problem med sin gitarr hela tiden.. Dom var duktiga men det blev en fiaskospelning för dom.. Ironiskt nog hette bandet ”Delta Fiasco” haha…

Alla hade precis samma åsikt om kvällen: Det är jättekul att vi kom in på ett sånt inneställe i Hollywood, men det är fortfarande så sjukt ytligt allt det här.. Ingen av oss är särskilt imponerade av kändisar i Hollywood på det sättet. Klart att det är lite häftigt att vi bor i samma stad och är på samma klubbar, butiker och restauranger som riktigt berömda människor men alla vi tre har fortfarande distans till allt det här ytliga… Vi längtade hem till vår mysiga lägenhet och frukostbuffén som bjuds på söndagar north clubhouse hos oss haha..

När vi lämnade Bardot stod det massa paparazzifotografer med filmkameror och systemkameror i högsta hugg (som de sänkte när ”bara” vi kom ut..) hahahaha.

Det var som sagt ett grymt bra ställe! Men det var skönt att komma hem och sätta på mig mina yogabyxor, victorias secret nattlinne och prata med dom där hemma på skype innan sängen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot