I love New York!



Summering av New York veckan med tjejerna:
Vi levde verkligen ett riktigt glassigt New York liv a la Sex and the city där dagarna till mestadels bestod av morgonträning (den lyxiga lägenheten jag fått låna på Upper East Side har förutom en underbar utsikt även privat gym och receptionsservice 24h) , Starbucks kaffe, mys i Central Park och shopping shopping shopping..

Vad det gäller NY nattliv är det inga problem för tjejer som ser någorlunda bra ut att glida förbi köer och bli servade med drinkbord som sponsras av nattklubben.
Lyxigt värre har det varit i NY, så jag är extremt bortskämd och kommer sakna lyxlivet här!

Jag är verkligen sååå tacksam att jag fick testa på ett glassigt Sex and the city liv ;) Nu är det väl studentliv med nudlar som väntar kan jag tro.. Eller nej, nudlar innehåller ju vete så inte ens det..

Förutom shoppat som aldrig förr, testat nattlivet, gymmat och hängt i Central Park hann vi med en sväng till Brooklyn. Vi tog en promenad över bron där vi fyndade på stora Vintage butiker, vi åkte Staten Island Ferry runt Frihetsgudinnan, hängde vid galna Times Square, gjorde bort oss en hel del och givetvis har vi första dagarna åkt och gått vilse överallt! Speciellt jag och Emma som inte är de vassaste verktygen i lådan.. Men nu känner jag att jag börjar kunna NYC och det är en underbar stad som jag definitivt kommer att besöka igen (eller kanske flytta till i framtiden!).

Klumpigast:
1: När jag i mina nyinköpta lila högklackade skor rasar ner för de 3 jättebranta trapporna ner i tunnelbanan (är helt ensam såklart). Härlig syn kan jag tänka mig, bokstavligen rullade ner och avslutade med en kullebytta i min klänning. ”Are you allright miss?” undrar en vänlig new yorker, ”Yes! Yes!” svarar jag i falsett och haltar iväg mot tågen. Jag var inte okej. Pinsamt. Hatar att ramla när jag är själv haha.
2. Reser mig upp för tidigt i tunnelbanan och ramlar pladask över två stackars små människor och slår en av dem i huvudet med min väska.
3. När jag snubblar på trottoarkanten med min nyinköpta skållheta Starbuck och häller den över mitt bröst. Vilken smärta!! Åh vad jag skrek.. Mitt vänstra bröst är fortfarande rött...

Roligast:
När Emma får fågelbajs i huvudet på stan och hysteriskt skriker och flaxar med armarna (och sedan upptäcker att hon även fick en dos under sina naglar..)

Dummast:
Var egentligen en hel del lite hela tiden men bästa var nog när vi ska gå igenom kontrollen på flygplatsen i USA och Emma har skrivit dagens datum där man ska skriva födelsedatum och glömmer kvar passet när hon går..

Bästa:
-Picknick i solen i Central Park med Emma
-Starbucks kaffe efter gymmet med Elin
-Pepsi diet och pepptalk med Joanna
-Skype såklart!! Skype är en helt fantastisk uppfinning!!

Sämsta:
Att jag fått mina allergier. Jättetufft när man är van att äta pasta, bröd m.m. Det är så jobbigt att inte få äta vete eller mjölkprodukter, jag som redan är smal och behöver äta upp mig. Inte varit lätt här i NY.. Men Los Angeles svämmar det ju över av all typ av mat har jag hört, så jag lär jag väl kunna äta bra och gott så det räcker och lite därtill ;) Håll tummarna för mig!

Mysigast:
Dela säng med Elin som är så klängig och gosig i sömnen ☺

Bästa köp:
En städtant som röjde upp efter oss innan vi lämnade lägenheten. Skinande ren utan att lyfta ett finger :D

Sämsta köp:
Shoppa dyra underkläder på Victorias Secret för att sedan 2 dagar senare upptäcka att det är 40% off..

Tack tjejer för den här veckan med alla fina minnen tillsammans!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot