Venice beach!






En heldag på Venice beach var ju inte helt fel kan jag säga ;)

Underbar strand! Me like! Sen är den ju helt enorm såklart som allt annat i USA..Sträcker sig ända till Santa Monica beach. Livad och helt galen strand med alla typer av aktiviteter (basketball, squash, skateboardbanor, volleybollplaner m.m.) å massa extrema och galna människor att titta på.
Strandpromenaden är ju också en upplevelse, helt sjuk haha..ALLT finns. Marijuanastånd/cannabisbutiker/licensställen i varje hörn, knasiga klädbutiker, psyciccenter,kinesisk massage, tusen olika matställen och massa allmänt knäppa stånd i varje hörn.

När vi gick längs strandpromenaden såg vi allt från en liten kille på max 5 år som satt med ett mini trumset och körde världens grymmaste spelning, konstiga uteliggare, en man i yogaställning, spådamer, konstnärer, musiker, knäppa husvagnar å massa annat sjukt.
Galen strandpromenad! Men otroligt vackra delar också...Love it!

Cred till Emil och Hanna som står ut att spendera dagarna med mig som stoppar upp våra äventyr med kisspauser, glasspauser och köpa-dricka pauser hela tiden som ett barn haha.

På hemvägen stötte vi på en svensk kille som tydligen studerar på MI, jätteroligt! Speciellt med tanke på att han går min linje, Associate of Art och gav tips om bra lärare och sånt. Sen fick vi dessutom veta att det praktiskt taget gick en direktbuss till Venice beach från Hollywood blvd. (Vi har rest 3 timmar fram och tillbaka med 4 bussbyten…) Charmen med att vara turist, man lär sig hela tiden.. Eller nåt!

Nu har jag äntligen ätit första målet lagad mat på flera veckor och ska snart ner och ta ett kvällsdopp i vår uppvärmda pool som har öppet till 23! Underbart!

Imorn ska jag testa på Yogan som finns här och sen ska jag och Hanna kolla in shoppingen på Melrose Place eller Malibu, som sagt livet är glassigt och helt underbart!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot