Pacific beach och Mexico!

På lördagen åkte vi till en underbar strand under dagen, Pacific beach. Hur stor som helst och en underbar pier som vi gick ut på för att få en fin utsikt över stranden och staden...

Vårt hostel anordnade en tripp till Mexico på kvällen så vi följde med dom. Kändes tryggast eftersom vi fått höra att det inte rätt farligt i Mexico, speciellt för tjejer. Tryggast att haka på touren ;) Riktigt riktigt riktigt kul!! Vi var kanske 20 ungdomar och backpackers och det var 5 stopp. Startade med lite Margaritas på en uteservering vid gränsen, sen blev det Tequilaprovning, sen middag på en Mexikansk restaurang och därefter 3 nattklubbar- och en strippklubb där jag fick äran att spruta grädde på stripporna...

Shit vad jag och Hanna dansade,(alltså på nattklubbarna, inte på strippklubben - ha!) vi hade såå sjukt roligt!

Roligast:
1. Rida på den berömda tjuren inne på restaurangen. Det visade sig att både jag och Hanna var stjärnor på att hålla oss kvar, det blev en show!

2. När jag såg ett gäng svarta killar som stod körde breakdance och visade upp vad de kunde på scenen på en av klubbarna och jag säger till Hanna lite på skämt; Ska vi gå upp och visa hur man ska dansa?" "LÄTT!" får jag till svar och vi shakar loss till Beyonces "Single ladies" och får scenen för oss själva och jubel. Riktigt kul!





Stjärnorna!



Mat på den mexikanska restaurangen



...och Tequila för den som var sugen


Gott med mat :)



Uno..dos..tres..cuatroo..skriker den galna Tequila mannen när vi är på Tequila provning och dunkar flaskan fyra gånger i min hand, vad betydde det tro?



Skåå-åål!



Jag föredrog Margaritas framför Tequila :)





PACIFIC BEACH




Hanna



Hannas "fina" frukostpannkaka

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot