Firar Emils födelsedag i Grand Canyon och Vegas

Grand Canyon


Vegas igen!





Ja du, tidig morgon innan solen gått upp i den obeskrivliga råa vinterkylan som är i öknen den tiden, endast iklädd sommarkläder och med massa sömnbrist i bagaget är INTE ATT REKOMMENDERA.

Fy satan vad hemskt det var att kliva upp.. Det blev en halvhjärtad grattiskram stackars Emil fick. Jag morrade nåt i stil med att eftersom det var han som dragit ut oss hit och ville se soluppgången fick han ta att hans födelsedagsfirande fick bli lidande tills senare. Jag var på så sjukt dåligt humör. Haha, stackars Emil! Inte trevligt sällskap den morgonen, men vem skulle må bra just då, egentligen?


Vi hann preciiiis på minuten upp till en av utsiktsplatserna i Grand Canyon för att beundra soluppgången, och åh så vackert det var! Helt plötsligt var den hemska morgonen helt klart värt detta. Underbart initiativ av Emil! Det var helt fantastiskt att se Grand Canyons soluppgång, så otroligt mäktigt! Helt klart en av de bästa upplevelserna här hittills....


När vi fortsatte köra fastnade vi i vää-äää-äärldens bilkö i flera timmar.. vi hade oturen att hamna mitt i en terroristkontroll, så allting tog mycket längre tid än vi räknat med… Då det är alldeles för långt att åka direkt till San Fransisco härifrån tog vi ett stopp i Las Vegas (för all deeel) några timmar emellan och bjöd Emil på en födelsedagsmiddag på en italiensk restaurang.


Innan vi skulle fortsätta vår bilresa shottade Emil 2 energishots som gjorde honom helt överhajpad- och som konsekvens gasade han på så vi körde vi tredjedel av den långa vägen till San Fransisco den natten! Jätteskönt för mig och Hanna som sov i bilen ☺


Det var verkligen komiskt att titta på Emil när man vaknade till ibland. Han satt och trummade hysteriskt på ratten och sjöng högljutt med bilstereon. (Nån som sett "Vänner" när Chandler shottar massa espresso? Så var scenariot ungefär haha). Hög på koffein väckte han oss mitt i natten när vi nådde Nevada för att berätta att det sprang vilda åsnor på gatan. Haha..Vi var helt slut men öppnade lite halvintresserat ögonen och såg på medan Emil, (som var helt lyrisk) började jaga dom med bilen för att få några bra bilder. Heltokig. Lite åsnejakt två på natten, tja..


Vi stannade till i Nevada när Emils koffeinkick lagt sig och tog in på ett äkta sunk roadtrip motell som låg i en liten spökliknande öde stad som hämtad direkt ur en gammal Cowboyfilm..


Antal mil idag: ca 90 mil!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot