Jultomten på roppar i Las Vegas





He-eemma igen! Jag och Fredrika blev släppta vid skolan idag, Alexandra och Caroline hade bråttom till flygplatsen som skulle ta dom hem till Sverige igen. Supertrött fick jag vänta med all min packning en och en halvtimme innan bussen kom.. Jag kokade av ilska, (bägaren rann väl över efter alla gången jag stått och väntat på den sen jag kom hit) och lät busschaffören smaka på min överfyllda bägare när bussen äääntligen kom. Gav honom världens utskällning och undrade vad problemet var, och lät honom höra vilket idiotiskt busssystem L.A har. Fick till svar att bussen innan varit med i en ganska allvarlig bilolycka, att det var därför bussen var sen.
Shit. Vad dum jag kände mig.. Vissa dagar får man mer perpektiv på livet än andra.. Där fick jag mig en rejäl tankeställare. Samtidigt som jag stod och kokade över att min buss aldrig kom, var personerna på den bussen med i en bilolycka och blev skadade.. DOM har rätt att gnälla- inte jag! Så tänk på det ni också nästa gång ni blir arga för att ni missar bussen, planet är försenat eller liknande... Ta ett djupt andetag och inse att det är ett I-landsproblem ;)

Las Vegas var hur roligt som helst, en riktigt minnesvärd helg med supergulliga tjejer! Var dock lite rädd för mig själv som orkade hålla igång så och humöret uppe hela tiden. Jag var som jultomten på roppar. Typ. Överenergisk. Berodde antagligen på att Las Vegas ju är ett nöjesfält för vuxna med så otroligt mycket häftigt att se och uppleva att det är svårt att låta sig bli trött..Älskar verkligen Vegas!!!

Att jag åt mat som en hungrig marathonlöpare, tog det jättelugnt med alkoholen och att alla casinon dessutom har uppiggande syre i lokalerna för att manipula folk att spela/shoppa/festa mer kan ju också vara en orsak till min obotliga pigghet! Sov en sisådär 4 timmar sammanlagt i helgen.. Sjukt! Men vem vill slösa tid på att sova i Vegas liksom ;)

Nu ska jag försöka plugga lite inför midtermtesten som är imorn innan jag lägger mig! Natti natt :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot