Halloween- turen på vår sida!

Som sagt, hysterin över Halloween är värre än nyårsafton här i Los Angeles. Bästa kostymen, hinna med paraden och gärna en häftig fest någonstans- då har man tydligen lyckats...

Varken jag eller Hanna var väl sådär supertaggade Halloween dag 2. Vi satt i myskläder enda till klockan åtta på kvällen. Medan alla andra var i full gång med att försöka ta sig till den berömda Halloweenparaden på Santa Monica Blvd, West Hollywood eller mot någon fest. Vi anade att det skulle vara så gott som omöjigt att ta sig någonstans ikväll, med tanke på att det är världens projekt en vanlig dag, tänk er då på Halloween när ALLA är ute och alla som ska mot samma parad- kaos på vägarna. Men va fanken, vi hade ju köpt kostymer och Halloween i Los Angeles vet vi ju inte när det blir igen så vi pallrade oss iväg mot bussen; Jag utklädd till djävul och Hanna till ängel ;)

Väl vid busshållsplatsen stannade en ung tjej med sin bil och erbjöd att skjutsa oss. Åh vad glada vi blev! (som sagt, ni vet ju säkert vid det här lagret vad jag tycker om vår buss..). Det visade sig att hon också skulle till den stora paraden, så på en halvtimme (minus att hon "snabbt" skulle svänga förbi hemma hos henne och byta om) var vi på Santa Monica! Glassigt!
Tydligen hade det varit näst intill omöjligt att ta sig till paraden, Linda Lind hade t.ex suttit fast i bilköer med hennes vänner och inte kommit fram, så jag och Hanna hade verkligen tur!

Vilke upplevelse paraden var, påminde väldigt mycket om Pridefestivalen fast mycket mycket grymmare; massa utklädda glada gayfolk och människor i superseriösa och kreativa kostymer. Performances och crazy. Jätteroligt att se! Dock var det näst intill omöjligt att försöka bestämma träff med alla andra som skulle dit, var såå mycket folk!

Varken jag eller Hanna var sugna på att dricka eller festa, så efter paraden bestämde vi oss för att försöka ta oss hem. Vi gick längs Sunset strip på hemvägen, som också var riktigt kul att se på Halloween. (Sunset strip är en av de lite finare "partygatorna" med massa trendiga och häftiga nattklubbar.) Ni kanske tycker vi var tråkiga som aldrig gick in på någon klubb, men såna är vi ibland :) och supernöjda med kvällen i alla fall!
Men när vi gått förbi Sunset strip insåg vi att det var ett X antal block kvar innan vi skulle komma till Hollywood Blvd, så vi stannade vid en busshållsplats. Men tja, den kom såklart inte.. Trötta och rädda att inte hinna med vår andra buss hem haffade jag en bil när det var rödlyse och frågade om vi kunde få åka med några kvarter..(nöden har ingen lag när man är utan bil mitt i natten i L.A). Man liftar ju inte med vem som helst direkt här men det här var ett äldre par som såg trevliga ut- och det var dom för vi fick åka med! Yeeey!

När dom hade släppt oss vid Hollywood såg vi till vår fasa hur vår buss åkte på andra sidan vägen. Vi slog oss fram i massan av utklädda galningar och bankade hysteriskt på de igenslagna dörrarna till bussen, åå vi hann preciis med!!
Busschaffören sa att vi hade tur, för i det här kaoset vet man aldrig när bussarna går.. Jo tack, det kan jag tänka mig! Så vi hade verkligen turen på vår sida denna kväll, och det var hur kul som helst att uppleva Halloween här borta!






Linda och Linda - Devils hihi ;)

På väg ut :)



Mötte mycket knasiga men trevliga människor och transor på stan


Santa Monica Blvd, galet med folk!


Fredrika och Hanna



Jag och..Babbsan? Ett stort gosedjur? Vet inte riktigt vad han/hon/det föreställer.. :)

Subway på hemvägen- Ängeln hamnade i sitt himmelrike tillslut ;)



Sunset strip

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot