Snöstormar, Mini Vegas, och Sacramento






Upp tidigt igen och åka vidare! Resterande bilvägen till San Fransisco var jag helt helt slut men hade knappt hjärta att somna, för det var så mycket häftigt att se på vägen! Vi åkte genom snötäckta berg, Death Valley, mestadels omringade av jättevacker natur där skymningen och solnedgången var helt fantastisk..

Men det blir inte alltid som man tänkt sig när man gör spontanresor. Planen var att åka igenom Jose Smith national park till San Fransisco, men vi hade inte räknat med att hamna i världens vinterland och snöstorm, så alla vägar var avständga…Där stod vi efter 4 timmars bilresa och såg dumma ut i våra sommarkläder mitt i snöovädret och visste inte vart vi skulle ta vägen härnäst. Efter lite öråd (och inte så mycket andra alternativ) fick vi åka runt hela parken, en omväg som skulle ta oss minst nio timmar. Jag försökte se det positivt i eländet, nu fick vi ju chansen att se ännu mer av USA, bland annat Sacramento! Det är ju fantastiskt mäktigt att vi verkligen hunnit se i stort sett hela södra och västra delen av USA på bara 3 dagar ; )

Oooh vilken bilresa! Vi startade från spökstaden i Nevada halv elva imorse, och kom fram till San Fransisco halv tre på natten! Men som sagt, vi hann se mycket! Under omvägen från de vintertäckta vägarna stannade vi i städerna Reno (som var en miniversion av Las Vegas med massa neonljus, casinon och hotell som man kände igen från Vegas, men i en för övrigt rätt trashing stad) och Sacramento innan vi tryckte i Emil ett par till energishots och lät honom gasa på sista sträckan till SF medan vi andra latmaskar sov sött.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

På väg till San Francisco!

Jossans sista kväll i SD!

Beachlife & photoshoot